Aankomst: Vertrek: Personen
Geen extra kosten
Gecontroleerde campinginformatie
Vakantie afgestemd op jouw wensen
Creditcard

Lijst beschikbare accommodaties

Ordenen Prijs

In de geselecteerde periode is deze camping niet beschikbaar. We hebben een geschikt alternatief voor je gezocht van 19/04 tot 20/04

Village » Happy Classic

max 6 Personen Huisdieren beperkt toegestaanBarbecueLigstoelen en parasols bij het zwembad

Dit is Ć©Ć©n van de eerste modellen die gebruikt werd door Happy Camp. Het type Happy Classic biedt al...

— Lees meer

Village » Happy Classic

6 Personen

Dit is Ć©Ć©n van de eerste modellen die gebruikt werd door Happy Camp. Het type Happy Classic biedt alles wat u nodig heeft voor een maximum van 6 volwassenen. De stacaravan is voorzien van een tweepersoonsslaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed. De slaapbank in de woonkamer dient als slaapplaats voor een eventuele 6e persoon. De keuken is voorzien van een koelkast, een 4-pits gasfornuis, stopcontacten en alles wat u nodig heeft voor 6 personen aan pannen en keukengerei. De badkamer is uitgerust met douche, wastafel en toilet. De ramen in de slaapkamers zijn voorzien van horren. Comfortabel tuinmeubilair inclusief tafel, stoelen, twee ligbedden. Deze Mobilhome is voorzien van: luifel.
Accommodatie Happy Camp T.O.

Accommodatiedetails Accommodaties voor niet-rokers, Douche, Eigen ingang, Eigen sanitaire voorzieningen, Keuken, Lunchgedeelte, Lunchgedeelte buiten, Woonkamer, Bank, Barbecue, Eettafel, Hor, Italiaanse Moka (espressopotje), Kledingkast garderobe, Koelkast met vriesvak, Schoonmaakproducten, Tuinmeubilair, Wasrek, Interne parkeerplaats, Kookgelegenheid, Zwembad, Kookplaat, Pannen, Serviesgoed, Verwarming, Ligstoelen en parasols bij het zwembad, Huisdieren beperkt toegestaan, Badlinnen, Bedlinnen, Kinderbedje, Kinderstoel, Ligstoelen en parasols op het strand
Aanwezig Gratis Tegen betaling
Boek nu Terug naar accommodaties
Camping Free Beach - Happy Camp
Zeer verzorgd en bijzonder geschikt voor natuurliefhebbers. Dankzij het uitgestrekte, heerlijk geurende dennenbos dat langs de rand van de camping ligt, is dit de perfecte plek voor lange wandelingen en excursies te paard of op de fiets en dat allemaal vlakbij het centrum van het bekende Marina di Bibbona.

Ligging: langs de Costa degli Etruschi, op ca. 400 m van het centrum van Marina di Bibbona, Bolgheri (ca. 10 km), Volterra (ca. 48 km), Pisa (ca. 70 km), Siena (ca. 103 km), Florence (ca. 121 km).

Strand: zandstrand op circa 350 meter van de camping, gekenmerkt door een geleidelijk aflopende zeebodem, zowel vrije stranden als stranden met faciliteiten (tegen betaling). Het strand is bereikbaar via een dennenbos. Beach bar.

Zwembad: een kinderbad en een zwembad voor volwassenen met parasols en ligbedden(zolang de vorraad strekt), badmuts verplicht, zwembaden zijn open van mei tot september.

Animatie en sportieve activiteiten: zowel overdag als ā€˜s avonds animatie voor kinderen en volwassenen met miniclub van half juni tot eind augustus. Speelruimte, voetbal- en volleybalveld, jeu-de-boules, tafeltennis.

Bars en restaurants: pizza-restaurant, take-away, bar, ijssalon.

Winkels: supermarkt, tijdschriftenhandel, sigarettenwinkel, bazaar.

Faciliteiten: wasserette, autowasserij, wi-fi zone (alleen in het winkelgebied, tegen betaling), speelzaal.
  • Algemeen
    Speeltuin
    Strand met ligbedden
    Zandstrand
    Vrij strand
  • Type
    Families
    Genieten van de Natuur
    Steden bezoeken
  • Gebied
    Zee
  • Faciliteiten
    Animatie
    Bar
    Barbecue toegestaan
    Wasserette
    Minimarket / Verswaren
    Pizzeria
    Restaurant
    Autowasplaats
    Kiosk
    Warme gerechten
    WIFI
    Miniclub
  • Activiteiten
    Watersporten
    Beachvolleybalveld
    Jeu-de-boulesveld
    Voetbalveld
    Tafeltennis
    Zwembad
    Kinderzwembad
    Speelhal
    Toernooien/ Wedstrijden
  • Check-in 16.00
  • Check-out 10.00
  • Annulering / Aanbetaling De totale huursom moet uiterlijk 45 dagen voor aankomst op de camping voldaan zijn. Bij annulering heeft de klant recht op teruggave van het betaalde bedrag, onder de hier genoemde voorwaarden en met aftrek van administratiekosten: -tot 45 dagen voor aankomstdatum 10% van het totale boekingsbedrag -bij annuleringen 44 tot 15 dagen voor aankomstdatum: teruggave met aftrek van 25% van het totale boekingsbedrag -bij annuleringen van 14 tot 9 dagen voor aankomstdatum: teruggave met aftrek van 50% van het totale boekingsbedrag -bij annuleringen 8 tot 4 dagen voor aankomstdatum: teruggave met aftrek van 75% van het totale boekingsbedrag Na deze termijn is geen restitutie meer mogelijk. Geen restitutie in geval van vervroegd vertrek. Persoonswijzigingen dient u dit direct aan ons door te geven, zodat wij de camping kunnen inlichten.
  • Kinderen en extra bedden Tot op het moment van de boeking worden meegedeeld : kinderbedjes/kinderstoelen/babybadje Euro 2,00 per dag .
  • Huisdieren toegestaan Gasten die een hond willen meebrengen, moeten dit op het moment van boeking aangeven, door onder Opmerkingen het ras en gewicht (max 15 kg) in te vullen. Deze aanvraag zal worden geaccepteerd of afgekeurd op basis van de beschikbaarheid. U ontvangt een schriftelijke bevestiging, die u moet meenemen naar de camping en bij aankomst moet tonen. Gasten die deze schriftelijke bevestiging voor de hond niet kunnen overleggen worden niet toegelaten.
  • Betaling met Creditcard mogelijk Mastercard, Visa.
  • Hoe ver is het van de camping naar het strand?Zandstrand op circa 350 meter van de camping.
  • Is het strand vrij of voorzien van ligbedden en parasols?Zandstrand op circa 350 meter van de camping, gekenmerkt door een geleidelijk aflopende zeebodem, zowel vrije stranden als stranden met faciliteiten (tegen betaling). Het strand is bereikbaar via een dennenbos. Beach bar.
  • Is het zwembad geschikt voor kinderen?Een kinderbad en een zwembad voor volwassenen met parasols en ligbedden (zolang de vorraad strekt), badmuts verplicht, zwembaden zijn open van mei tot september.
  • Is het gebruik van het zwembad inbegrepen in de prijs?Ja.
  • Is de animatie/miniclub inbegrepen in de prijs?Animatie en sportieve activiteiten: zowel overdag als ā€˜s avonds animatie voor kinderen en volwassenen met miniclub van half juni tot eind augustus. Speelruimte, voetbal- en volleybalveld, jeu-de-boules, tafeltennis.
  • Moet er een Clubkaart gekocht worden?Nee.
  • Hoe ver is het van de camping naar het dichtsbijzijnde dorp of stad?400 meter naar het centrum van Bibbona.
  • Zijn handdoeken, bedlinnen en vaatwerk inbegrepen in de prijs?Vaatwerk is inbegrepen. Bedlinnen en handdoeken kunnen gehuurd worden. Dit moet bij de boeking worden doorgegeven en wordt ter plaatse betaald.
  • Hebben de accommodaties air-conditioning?Nee.
  • Hebben de accommodaties TV?Nee.
  • Extra informatie:Borg: Euro 100,00 (te betalen in contanten bij aankomst bij de receptie Happy Camp). Toeristenbelasting niet inbegrepen, moet ter plaatse betaald worden.
  • Check-in16.00
  • Check-out10.00
  • Annulering/aanbetalingDe totale huursom moet uiterlijk 45 dagen voor aankomst op de camping voldaan zijn. Bij annulering heeft de klant recht op teruggave van het betaalde bedrag, onder de hier genoemde voorwaarden en met aftrek van administratiekosten: -tot 45 dagen voor aankomstdatum 10% van het totale boekingsbedrag -bij annuleringen 44 tot 15 dagen voor aankomstdatum: teruggave met aftrek van 25% van het totale boekingsbedrag -bij annuleringen van 14 tot 9 dagen voor aankomstdatum: teruggave met aftrek van 50% van het totale boekingsbedrag -bij annuleringen 8 tot 4 dagen voor aankomstdatum: teruggave met aftrek van 75% van het totale boekingsbedrag Na deze termijn is geen restitutie meer mogelijk. Geen restitutie in geval van vervroegd vertrek. Persoonswijzigingen dient u dit direct aan ons door te geven, zodat wij de camping kunnen inlichten.
  • Kinderen en extra bedden:Tot op het moment van de boeking worden meegedeeld : kinderbedjes/kinderstoelen/babybadje Euro 2,00 per dag .
  • Zijn huisdieren toegestaan:Gasten die een hond willen meebrengen, moeten dit op het moment van boeking aangeven, door onder Opmerkingen het ras en gewicht (max 15 kg) in te vullen. Deze aanvraag zal worden geaccepteerd of afgekeurd op basis van de beschikbaarheid. U ontvangt een schriftelijke bevestiging, die u moet meenemen naar de camping en bij aankomst moet tonen. Gasten die deze schriftelijke bevestiging voor de hond niet kunnen overleggen worden niet toegelaten.
  • Worden creditcards geaccepteerd?Mastercard, Visa.